De beste geurkaarsen koop je bij Roeloffs

De perfecte balans tussen welzijn, duurzaamheid en sterke geuren vind je bij Roeloffs geurkaarsen en woondecoratie. Elk product wordt langzaam en doelbewust gecreëerd, met een langzame manifestatie, zodat dit gevoel zich voortzet in jouw huis en welzijn.

Handgemaakt en uniek

Elke Roeloffs geurkaars is met veel zorg handgemaakt. Of je nu kiest voor geurkaarsen in glas of geurkaarsen in handgemaakte kaarsenpotten, elke geurkaars is met volledige aandacht gemaakt. Wat resulteert in een constante kwaliteit en afwerking. Van het maken van de kaarspotten tot het gieten van de kaarsen, het plakken van de labels, alles wordt per stuk met de hand gedaan. Zo heb jij gegarandeerd een uniek product in huis.

Luxe geurkaarsen in glas

Kies voor onze luxe geurkaarsen in Italiaans kaarsenglas wanneer je gaat voor een luxueuze uitstraling in je interieur. Het mat zwarte glas past perfect in elke interieurstijl en zijn een investering in kwaliteit, welzijn en esthetiek. De luxe geurkaarsen in glas zijn verpakt in een duurzame verpakking en staan garant voor een superieure geurbeleving. 

Luxe geurkaarsen in glas Geurkaars Coconut Island / Sinaasappel - Kokosnoot
[Bekijk de collectie geurkaarsen in glas]

Duurzame geurkaarsen in composiet

Kies voor de duurzame geurkaarsen in handgemaakte kaarsenpotten wanneer je echt een exclusief item in huis wilt halen. Deze geurkaarsen zijn volledig met de hand gemaakt. Van het gieten van de kaarsenpot, tot het eindresultaat; een heerlijke sterke welness kaars. Deze geurkaarsen sluiten volledig aan bij de slow living filosofie om jou te helpen vertragen en verbinden tijdens de drukte van alle dag. Nadat de geurkaars is opgebrand hergebruik je de handgemaakte kaarsenpot makkelijk voor bijvoorbeeld een plantje, pennenbakje, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

de beste Exclusieve duurzame geurkaarsen shop je bij Roeloffs Candles & home Decor
[Bekijk de collectie geurkaarsen in composiet]

Waxinelichtjes met geur

Met de waxinelichtjes met geur verspreid je de heerlijke geuren en lichtbronnen strategisch door elke ruimte. De waxinelichtjes met geur komen in een setje van 6 waxinelichtjes. Elk theelichtje is per stuk met de hand gegoten in een cupje van polycarbonaat en het waxinelichtje geeft ongeveer 6 uur aan heerlijk geuren af voordat deze opgebrand is.  

Inner Peace Geur waxinelichtjes Inner Peace 6 stuks
[Bekijk de collectie geurwaxinelichtjes]

Proefpakket geur

Wanneer je niet zeker weet welke geur het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past, hebben we ook een proefpakket. Roeloffs biedt meerdere proefpakketten geur aan. Zo kun je kiezen uit 1 pakket van alle geuren, in dit pakket zit 1 waxinelichtje van elke geur. Of je kiest één (of meerdere) geuren uit, en in dat proefpakket zitten 3 waxinelichtjes van dezelfde geur. Zodat jij zeker weet of de geur bij je past.
Geur waxinelichtjes proefpakket Proefpakket geur Limoen - Musk | Cuban Dreams
[Bekijk hier de proefpakketten geur]

Unieke geuren

De geurkaarsen van Roeloffs bieden elk een unieke geurervaring. Doordat Roeloffs kiest voor complexe aroma's zoals Lavendel-Kamille en Limoen-Musk, brengen de geurkaarsen niet alleen een heerlijke sterke geur in je huis, maar hebben ze ook een positief effect op je welzijn en mentale gesteldheid. De geurkaarsen zijn allemaal ontworpen om elke ruimte in je huis en stukje van je leven te verrijken en een ontspannen sfeer te creëren.

Slow living filosofie

Roeloffs raakte geïnspireerd door het slow living concept. Slow living draait om het vertragen, verbinden en bewust te genieten van elk moment. De interieur geuren en woondecoraties zijn daarom ontworpen om meer rust, harmonie en mindfulness te bevorderen. De producten dragen bij aan een gelukkiger leven.

Duurzame geurkaarsen 

Roeloffs streeft naar duurzaamheid. Alle interieurparfum producten zijn veganistisch en dierproefvrij. De gebruikte grondstoffen komen allemaal van leveranciers binnen de EU, zo minimaliseert Roeloffs de ecologische voetafdruk. Wanneer je kiest voor de beste geurkaarsen van Roeloffs, dan kies je voor bewust en verantwoord.

De beste geurkaarsen koop je bij Roeloffs en combineer je naadloos met slow living woondecoratie

De Europese normen en wetgeving

Veiligheid en kwaliteit is topprioriteit. Roeloffs zet niks op de markt voordat het uitgebreid getest is. Daarnaast wordt er streng gelet op de Europese wet- en regelgeving zoals onder andere de CLP-verordening en de IFRA-normen van het International Fragrance Association. Zo weet jij en wij dat de producten veilig zijn in gebruik en van hoge kwaliteit.

Persoonlijke aandacht en klantenservice

Persoonlijke aandacht staat centraal. Roeloffs hecht veel waarde aan elke klant en zorgt ervoor dat elke interactie uniek en betekenisvol is. Heb je een vraag of een opmerking, dan horen we graag van je en proberen we je zo goed mogelijk te helpen. 

Positieve klantbeoordelingen

Veel klanten zijn zeer tevreden over de geurkaarsen van Roeloffs. Reviews benadrukken vaak de heerlijke geuren, de uitstekende kwaliteit en de positieve impact die onze geuren op hun welzijn en interieur hebben. De webshop van Roeloffs is in 2023 officieel opgericht en heeft nu al een scala aan vaste klanten. 

Lees de positieve product reviews en shop reviews over de geuren van Roeloffs geurkaarsen en woondecoratie. Hierom shop je de beste geurkaarsen bij Roeloffs

Inspiratie en educatie

Roeloffs biedt meer dan alleen de beste geurkaarsen. We delen ook inspiratie en educatie over slow living en het belang van rust en kalmte in je dagelijks leven. Lees de informatieve blogs of het e-book, Roeloffs helpt klanten om bewuster leven te leiden met meer harmonie. 

De beste geurkaarsen koop je dus bij Roeloffs

Door de combinatie van duurzaamheid, vakmanschap en de unieke geuren van Roeloffs creëer je niet alleen een mooi huis, maar dragen de producten ook bij aan jouw welzijn. Kies voor de beste geurkaarsen van Roeloffs en je draagt bij aan een duurzamere wereld terwijl je geniet van de luxe ervaring die ze jou bieden met de beste geurkaarsen. Ontdek de uitgebreide collecties geurkaarsen, ze zijn de beste keuze voor jouw huis. 

Bekijk de [collecties] of bezoek de website en laat je inspireren en geniet!