Wholesale

Groothandelsmogelijkheden met Roeloffs

Ben je geïnteresseerd in het aanbieden of verkopen van onze handgemaakte producten? We willen graag samenwerken en groeien met gelijkgestemde retailers. Of je nu een fysieke winkel of een webshop hebt, door een retail partner te worden, kun je de unieke charme van Roeloffs Candles & Home Decor aan je klanten bieden.

Als verkoper van Roeloffs Candles & Home Decor krijg je toegang tot onze prachtige collecties, die bekend staan om hun kwaliteit en unieke geuren. Onze handgemaakte producten voegen een vleugje elegantie en warmte toe aan elke winkelruimte, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op jouw assortiment.

Hoe wordt je een verkooppunt

Als je een groothandelsbestelling bij ons wilt plaatsen, kun je dit eenvoudig doen via de Orderchamp widget hieronder. Dit platform maakt naadloos bestellen mogelijk en biedt alle benodigde informatie over onze producten en voorwaarden. 

Je kunt ook rechtstreeks via onze website contact opnemen met ons. Vermeld bij je aanvraag de volgende gegevens:

  • Bedrijfsnaam
  • Bedrijfslocatie
  • KVK-nummer
  • Website-url

Deze informatie helpt ons uw bedrijf beter te begrijpen en zorgt ervoor dat we de best mogelijke service kunnen bieden.

Neem contact met ons op

Als je je groothandelsbehoeften liever direct wilt bespreken, kunt u contact opnemen via onderstaande formulier of via info@roeloffscandles.nl. We zetten ons in voor het opbouwen van sterke, ondersteunende relaties met onze retailers en kijken ernaar uit om uw bedrijf te helpen bloeien met de toevoeging van Roeloffs Candles & Home Decor.

Orderchamp

Om onze groothandelsopties te verkennen en een bestelling te plaatsen, kunt u de Orderchamp widget hieronder gebruiken. We zijn enthousiast over de mogelijkheid om samen te werken en de schoonheid van Roeloffs Candles aan uw klanten te brengen.

Bedankt voor uw interesse in een samenwerking met ons. Samen kunnen we meer huizen verlichten met de magie van onze handgemaakte geur producten en woondecoraties

Centering an iFrame

Contact formulier