Roeloffs Candles & Home Decor

Over Roeloffs

Roeloffs Candles & Home Decor

Wie is Roeloffs Candles & Home Decor?

Ik ben Marjolein, de creatieve ziel achter Roeloffs Candles & Home Decor. Moeder van 2 jongens, werkzaam in de gehandicaptenzorg en door mijn passie voor handgemaakte geurkaarsen en stijlvolle woondecoratie ben ik deze webshop begonnen. Tijdens mijn tweede zwangerschap werd mijn passie alleen maar meer versterkt en groter, waardoor ik besloot om de knoop door te hakken. Mijn missie is om mensen te helpen hun huis te transformeren naar een echt thuis, een oase van sfeer en rust.
Net zoals ik dat in mijn eigen huis heb toegepast. Mijn liefde voor geuren en woondecoratie is geïnspireerd op het slow living concept en vormen dan ook de kern van mijn bedrijf.

Marjolein - Eigenaresse Roeloffs Candles & Home Decor

Over het bedrijf

Alles draait om het creëren van een rustgevende en inspirerende leefomgeving. Onze producten zijn per stuk met de hand gemaakt, duurzaam en vegan. Mijn doel is om jouw huis te vervullen met warmte, elegantie en heerlijke geuren die een gevoel van welzijn bevorderen. In de blogs vind je veel informatie over de grondstoffen van onze producten, ik vind het belangrijk om transparant te zijn over waarom wij voor bepaalde grondstoffen/ producten kiezen.

Missie

Mijn missie is om jou te helpen vertragen en te genieten van de kleine dingen/ momenten in het leven. Met mijn handgemaakte geurkaarsen en woondecoratie wil ik jou dat gevoel van rust en verbondenheid laten ervaren in het dagelijks leven. Tegenwoordig gaat onze wereld zo razendsnel, dat al snel van alles aan je voorbij gaat en je jezelf te weinig rust gunt.

Visie

Ik droom van een wereld waarin iedereen de tijd neemt om stil te staan in het moment. Dat iedereen de tijd vind om te genieten en goed voor zichzelf te zorgen. Een uitdagende en inspirerende toekomst, waarin kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Stel je eens voor dat jouw huis een toevluchtsoord is van kalmte en schoonheid, dat is waar ik naar streef.

Klaar om jouw huis te transformeren?

Ontdek onze collecties en laat je betoveren door de geuren en stijlen van Roeloffs Candles & Home Decor. Shop zodat je jouw persoonlijke oase van rust en harmonie kan creëren.

Maak van jouw huis een thuis

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.