Vegan Friendly Producten bij Roeloffs

Vegan Friendly Producten bij Roeloffs

Vegan Friendly bij Roeloffs Candles

Vegan Friendly bij Roeloffs Candles

Veganisme is de laatste jaren enorm gegroeid. Roeloffs Candles verbindt zich met deze mensen door heel selectief te zijn met de grondstoffen die we gebruiken voor onze producten.

Vegan kaarsen: Onze kaarsen zijn 100% vegan. De kaarsenwas die wij gebruiken is gemaakt van plantaardige materialen en wordt in een fabriek verwerkt waar uitsluitend plantaardige materialen worden gebruikt, inclusief de lonten.

Vegan roomsprays: Deze zijn op basis van plantaardige alcohol, wat het beste oplost in de lucht zonder vlekken achter te laten op vloeren, oppervlakken of stoffen. We hebben zorgvuldig gekozen voor alcohol gewonnen uit planten, wat milieuvriendelijker is dan alcohol uit fossiele brandstoffen.

Vegan Diffuser: Het productieproces van onze diffuser base maakt gebruik van 99,5% glycerine die alleen wordt verkregen uit niet-GMO plantaardige oliën en synthetische aceton. De oliën zijn voornamelijk koolzaad en zonnebloemolie. Hierdoor zijn we er zeker van dat er geen dierlijke producten of dierproeven zijn gebruikt tijdens de productie.

De geuroliën die we gebruiken in onze Vegan huisparfum producten zijn allen veganistisch en vrij van parabenen.

Goed voor de wereld, goed voor elkaar.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.