Roeloffs Candles & Home Decor,Duurzaam bij Roeloffs Candles & Home Decor,My Store Admin

Duurzaam bij Roeloffs Candles & Home Decor

Wat is er nou zo duurzaam aan de producten van Roeloffs Candles?

Laten we hier eens dieper op ingaan!

Duurzame geurkaarsen: Natuurlijk, vakmanschap, uniek.

  • Natuurlijke was: Onze duurzame kaarsen zijn gemaakt van Koolzaadwas, dit bloeit op Europese akkers en bevorderd de leefomstandigheden van de bijen. Het is een was die biologisch afbreekbaar is en geproduceerd wordt uit een gewas dat overvloedig aanwezig is en gemakkelijk hernieuwbaar.
  • Katoenen lonten: Minder rook en minder afval. Katoenen lonten produceren een stabiele en gelijkmatige vlam wat zorgt voor een efficiënte verbranding van de kaars. Katoen is composteerbaar, dus na gebruik kan het worden afgebroken en teruggegeven aan de natuur, hiermee verminderen we de impact op afvalstromen.
  • Italiaans kaarsenglas: Wereldwijd bekend om zijn vakmanschap en ongeëvenaarde kwaliteit. Het glas wordt geproduceerd met duurzame materialen en technieken.
  • Geuroliën: De geuren die wij gebruiken voor onze producten zijn volledig veganistisch, vrij van parabenen en dierproeven. Hoge kwaliteit geuroliën waarvan we weten dat deze door de leverancier uitgebreid is getest en aan zware kwaliteitscontroles is onderworpen. Zo verzekeren we ons ervan dat deze aan de geldende regelgeving voldoen. - Gegarandeerde kwaliteit voor zorgeloos genot.

Shop hier duurzame kaarsen

Wil je meer leren over geurkaarsen? [De Ultieme Gids over Geurkaarsen vind je hier]

Duurzame geurverstuivers: Frisheid en duurzaamheid in 1.

  • Glazen verstuivers: Eindeloos recyclen met glas van Nederlandse bodem. Laat geen licht en zon door wat de gevoelige ingrediënten beschermt.
  • Biologische alcohol: Geproduceerd volgens biologische landbouwprincipes, een bijdrage aan biodiversiteit zonder genetisch gemodificeerde organismen. Door biologische alcohol te kiezen voor onze geurverstuivers maken we een bewuste keuze voor duurzaamheid en dragen we bij aan een meer ecologisch verantwoord productieproces.

Shop hier duurzame geurverstuivers

Duurzame geurstokjes: (medio 2024)

  • Vegan friendly diffuserbase: Zelfde bestandsdeel maar anders geproduceerd. Op een volledig vegan friendly basis zonder dierproeven voor een ethische duurzame productie.
  • Vezelrietjes: Synthetisch en volledig gelijkmatig geurend. Voor een aangename betrouwbare geurbeleving thuis.

Duurzame huisgeuren stoppen niet bij de manier waarop wij onze producten ontwikkelen, we dragen ook ons steentje bij aan een duurzame toekomst door het gebruik van grondstoffen binnen de Europese Unie. Hiermee verminderen we onze ecologische voetafdruk, ondersteunen we Europese producenten en stimuleren we lokale economieën. Europese regelgeving waarborgt kwaliteit en daarom gebruiken we alleen de beste ingrediënten.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.