Handgemaakte Sinterklaas cadeaus

Geef eens iets anders dan Rituals, maar geniet toch van een heerlijk geurend huis 

Sinterklaas is vooral voor onze kinderen een tijd vol vreugde en cadeaus. Als volwassene genieten we nog steeds van cadeautjes, want zeg nu zelf, iedereen houdt er toch van om cadeaus te krijgen? De handgemaakte cadeaus van Roeloffs zijn niet alleen persoonlijk en uniek, maar ze brengen een heerlijke geur en esthetiek in je huis. Het uitpakken is al een feestje! In deze blog geef ik je Sinterklaas cadeau tips die je helpen bij het vinden van de perfecte handgemaakte cadeaus, anders dan de gebruikelijke Rituals producten. 

Geurkaarsen, perfect Sinterklaas cadeau 

Geurkaarsen zijn een geweldig cadeau om te geven voor Sinterklaas, ze zorgen namelijk niet alleen voor een heerlijke geur in huis, maar dragen ook bij aan een rustgevende sfeer en die rustgevende sfeer kun je goed gebruiken in de aanloop naar kerst en de voorbereidingen van het kerstdiner. Roeloffs heeft een ruime keuze aan handgemaakte geurkaarsen, elk met unieke en complexe aroma's. Populaire keuzes om als Sinterklaascadeau te geven zijn: 

  • Inner Peace geurkaars: Deze geurkaars is perfect voor wie behoefte heeft aan rust en ontspanning. Met geuren van lelie en patchouli heeft deze geurkaars een kalmerende en aardende werking. 
  • Geurkaars vlierbes – cranberry (Winterbessen): Deze zoete geur past perfect tijdens de koude dagen richting de winter. Beeld je in dat je door een bevroren bessentuin wandelt en geniet van de geur van cranberry die je mentale gezondheid bevordert. 
  • Geurkaars Eucalyptus – Den (Kerstboom geur): Deze geurkaars is het perfecte cadeau tijdens Sinterklaas met de aanloop van kerst in gedachten. Deze geurkaars komt in een handgemaakte pot in de vorm van een kerstboom, met de echte kerstboomgeur. Zo heb je niet alleen de heerlijke geur in huis, maar geniet je tegelijkertijd ook van een prachtig stuk handgemaakte woondecoratie die je neer kunt zetten met de andere kerstversieringen.  
Geurkaars innerlijke rust, perfect als sinterklaas cadeau

Geurstokjes en Roomsprays voor een langdurige geurbeleving 

Naast geurkaarsen hebben we natuurlijk ook geurstokjes en sterke roomsprays in ons assortiment, welke zeker ook geschikte keuzes zijn voor Sinterklaas cadeaus. Beide geven een langdurige geurbeleving en zijn zeer eenvoudig in gebruik. Roeloffs heeft een exclusieve collectie luxe geurstokjes en sterke roomsprays die perfect zijn voor elk interieur. Aanraders uit deze collecties zijn: 

  • Geurstokjes Limoen – Musk (Cuban Dreams): Deze geurstokjes brengen een frisse en verkwikkende geur in huis, perfect voor op het toilet of de badkamer. Persoonlijk vind ik dit echt een heerlijke geur voor de wat koudere dagen. Het is een hele elegante en mannelijke geur. 
  • Roomspray bergamot – lelietje-van-dalen (Healing): Deze sterke roomspray past perfect bij de Sinterklaas periode, de jasmijngeur werkt namelijk als een blijmaker en zorgt voor een gevoel van optimisme en harmonie. Versterk de sfeer van het genieten van het uitpakken van de Sinterklaas cadeaus met deze passende roomspray.  
Woondecoratie schaal maan met geurkaars en geurstokjes

Slow living woondecoratie voor een stijlvol interieur 

Handgemaakte woondecoratie is prachtig om te krijgen omdat het een persoonlijke touch geeft aan elk huis. Roeloffs heeft een uitgebreide collectie aan handgemaakte woonaccessoires die zowel stijlvol als functioneel zijn. Elk item woondecoratie wordt met de hand gemaakt en is gevuld met de intentie van het slow living concept voor meer verbinding in je interieur. Kies uit onze elegante waxinelichthouders, prachtige schalen en unieke sieradenbakjes. Aanbevelingen van handgemaakte woonaccessoires zijn: 

  • Waxinelichthouder Yin & Yang: Deze stijlvolle waxinelichthouder is een echte eyecatcher in elke kamer en zorgt voor sfeervolle verlichting. Ze gaan ook nog eens perfect samen met de waxinelichtjes met geur. 
  • Schaal maan: Presenteer je mooiste decoraties op deze schaal in de vorm van een maan. Haal je gelijk ook de kracht van de maan in huis en haar mystieke kracht, gevangen in een tijdloos ontwerp. 

Een bewuste keuze van slow living 

In de hectische feestperiode is het concept van slow living perfect. Slow living gaat om het bewust vertragen en het genieten van de kleine momenten. Onze handgemaakte producten passen perfect in deze levensstijl en zijn gemaakt met de intentie om te vertragen. Wanneer je kiest voor duurzame en handgemaakte producten, geef je dus niet alleen een prachtig cadeau, maar je steunt ook een bewuste en verantwoorde levensstijl. Zeker nu de druk van ons dagelijks leven zo groot is, hebben we allemaal momenten nodig waarin we kunnen vertragen en verbinden. 

Duurzame geurkaarsen: Handgemaakte geurkaarsen in composiet of Italiaans kaarsenglas, ze ruiken niet alleen heerlijk maar laten ook een minimale ecologische voetafdruk achter. Want wij kopen alles zo dicht mogelijk bij huis in. 

Vegan en dierproefvrije producten: Al onze geurproducten zijn veganistisch en dierproefvrij, waardoor ze een verantwoordelijke keuze zijn.  

Cadeau pakketten, compleet en zorgvuldig samengesteld 

Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan zijn de cadeau pakketten van Roeloffs een uitkomst voor je. Onze cadeau pakketten zijn samengesteld vanuit de meningen van onze volgers en klanten. Zodat je zeker weet dat je de juiste combinaties kunt bestellen. De cadeau pakketten bevatten een selectie van geurkaarsen, roomsprays en geurstokjes die perfect op elkaar afgestemd zijn. Een cadeau pakket is een complete en luxe verrassing voor iedereen. 

  • Innerlijke Rust cadeau pakket: Het complete pakket met geurkaars, geurstokjes en roomspray in de geur Inner Peace. Ontdek onze rustgevende geur en geniet van het bedwelmende aroma. 
  • Luxe cadeau pakket: Een combinatie van een luxe geurkaars, roomspray en woondecoratie, welke je gelijk als een statement item in je interieur kunt plaatsen. 

Dus, wil je echt een warm, geurig en sfeervol Sinterklaas avond? Kies dan voor de handgemaakte cadeaus van Roeloffs. Zo weet je zeker dat je een uniek en persoonlijk cadeau geeft die bijdraagt aan een rustgevende en bewuste leefomgeving. Waar je ook voor kiest, van geurkaarsen, geurstokjes, woondecoratie of roomspray, je geeft geen standaard cadeau en je verrast je geliefden dit jaar met iets bijzonders en betekenisvols. 

Bekijk de volledige collectie van Roeloffs geurkaarsen en woondecoratie [hier] en maak van Sinterklaasavond een vertragende en geurige ervaring. 

Back to blog

Leave a comment